| DTRNEG - TRAMEZZONE NERO 10 plátov 54x11,5cm 1400 G (Tramezzone čierne) DTRROG - TRAMEZZONE ROSSO 10 plátov 54x11,5cm 1400 G (Tramezzone rajčinové) DTRSPG - TRAMEZZONE VERDE 10 plátov 54x11,5cm 1400 G (Tramezzone špenátové) MTRBIG - TRAMEZZINO BIANCO 10 plátov 54x11,5cm 1400 G (Tramezzino biele) PRÍPRAVA: Nechať rozmraziť pri izbovej teplote. Prikryť potravinovou fóliou. |
| MTSNE - TOAST 50 plátkov 12x12 1800 G PRÍPRAVA: Nechať rozmraziť pri izbovej teplote. Možnosť zohriať v hriankovači alebo grile. |
| CIRU - CIABATTA RUSTICA 17x7 100 G PRÍPRAVA: Nechať rozmraziť pri izbovej teplote príp. zohriať v elektrickej rúre. |
| SBA3 - BAGUETTE MAXI 50x5 300 G SCHIC - CHICCO DI PANE 5x9 40 G PRÍPRAVA: Rúru predhriať na 150 - 200 oC (záleží od typu používanej rúry) a piecť 5-6 minút. |
| PRIG - PANE RIGATO 16x9 90 G TPANOC - PANE PANNOCCHIA 16x9 90 G PRÍPRAVA: Nechať rozmraziť pri izbovej teplote príp. zohriať v elektrickej rúre. |
| EMIX - ALPE ADRIA MIX 35/40 G PRÍPRAVA: Rúru predhriať na 150 - 200 oC (záleží od typu používanej rúry) a piecť 5-6 minút. |
| PAKAIS - KAISER 35 G PRÍPRAVA: Rúru predhriať na 150 - 200 oC (záleží od typu používanej rúry) a piecť 5-6 minút. | | |
| PIA - PIADINA 110 G PRÍPRAVA: Rozmraziť v chladničke pri teplote +4 oC, príp. na panvici. |
| VBAP - BASE PIZZA POMODORO 280 G (Pizzový rajčinový základ) PRÍPRAVA: Oblohu zvoliť podľa vlastného výberu. Rúru predhriať na 200 oC a piecť 15 minút. |
| MBRU - BRUSCHETTA 5 plátov 500 g PRÍPRAVA: Nechať rozmraziť pri izbovej teplote. Možnosť zohriať v hriankovači alebo grile. |
|