Pečivá

 

 

 DTRNEG - TRAMEZZONE NERO 10 plátov 54x11,5cm  1400 G (Tramezzone čierne)

 DTRROG - TRAMEZZONE ROSSO 10 plátov 54x11,5cm  1400 G (Tramezzone rajčinové)

 DTRSPG - TRAMEZZONE VERDE 10 plátov 54x11,5cm  1400 G (Tramezzone špenátové)

 MTRBIG - TRAMEZZINO BIANCO 10 plátov 54x11,5cm  1400 G (Tramezzino biele)

 PRÍPRAVA:

 Nechať rozmraziť pri izbovej teplote. Prikryť potravinovou fóliou.

 

 MTSNE - TOAST  50 plátkov 12x12  1800 G 

 PRÍPRAVA:

 Nechať rozmraziť pri izbovej teplote. Možnosť zohriať v hriankovači alebo grile.

 

  CIRU - CIABATTA RUSTICA 17x7  100 G

  PRÍPRAVA:

  Nechať rozmraziť pri izbovej teplote príp. zohriať v elektrickej rúre.

 

 

  SBA3 - BAGUETTE MAXI 50x5  300 G

  SCHIC - CHICCO DI PANE 5x9  40 G

  PRÍPRAVA:

  Rúru predhriať na 150 - 200 oC (záleží od typu používanej rúry) a piecť 5-6 minút.

 

  PRIG - PANE RIGATO 16x9  90 G

  TPANOC - PANE PANNOCCHIA 16x9  90 G

  PRÍPRAVA:

  Nechať rozmraziť pri izbovej teplote príp. zohriať v elektrickej rúre.

 

  EMIX - ALPE ADRIA MIX  35/40 G

  PRÍPRAVA:

  Rúru predhriať na 150 - 200 oC (záleží od typu používanej rúry) a piecť 5-6 minút.

 

  PAKAIS - KAISER  35 G

  PRÍPRAVA:

  Rúru predhriať na 150 - 200 oC (záleží od typu používanej rúry) a piecť 5-6 minút.

 

 

  PIA - PIADINA  110 G

  PRÍPRAVA:

  Rozmraziť v chladničke pri teplote +4 oC, príp. na panvici.

 

 

   VBAP - BASE PIZZA POMODORO  280 G (Pizzový rajčinový základ)

   PRÍPRAVA:

   Oblohu zvoliť podľa vlastného výberu. Rúru predhriať na 200 oC a piecť 15 minút.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  MBRU - BRUSCHETTA  5 plátov 500 g

  PRÍPRAVA:

  Nechať rozmraziť pri izbovej teplote. Možnosť zohriať v hriankovači alebo grile.